(Mar)communicatie


(Mar)communicatie


Communicatie is een breed begrip. Maar in feite komt het er op neer dat je aandacht vraagt voor jouw dienst, product, project of evenement. Met als doel bijvoorbeeld meer naamsbekendheid, verkoop of bezoekers. Mar.com zorgt voor effectieve, creatieve en slimme communicatie. Van concept tot uitvoering en (bijna) alles daartussen.

Social media marketing door Mar.com

ONLINE COMMUNICATIE


Online communicatie is onmisbaar in een tegenwoordige communicatiestrategie. Mar.com zorgt voor een doelgerichte inzet van passende online middelen. Van een strategische inzet van social media, het lanceren en beheer van een website tot aan het versturen van de maandelijkse nieuwsbrief. Mar.com zorgt dat jouw onderneming, project of evenement online niet te missen is.   

OFFLINE COMMUNICATIE


Maar ook de meer traditionele middelen hebben nog steeds hun impact niet verloren. Een juiste combinatie van offline en online middelen werkt vaak extra krachtig. Een greep uit de mogelijkheden waarbij Mar.com kan helpen:

  • Ontwikkelen drukwerk (flyers, posters, programmaboekjes etc.)
  • Advertentiebegeleiding
  • Schrijven en versturen persberichten
Projectcommunicatie door Mar.com
Event management door Mar.com

EVENEMENTEN & PROJECTEN


Je kunt een geweldig evenement organiseren of project opzetten. Echter als jouw doelgroep hiervan niet op de hoogte is, heb je een evenement zonder bezoekers of een niet geslaagd project. Mar.com heeft jarenlange ervaring met de communicatie van evenementen en projecten in de culturele en erfgoedsector.

Van (theater)festivals, regiopromotieprojecten tot evenementen rondom Noord-Hollands cultureel erfgoed.


MAR.COM | MARLEEN PAPING

Molenwerf 14

2064 SH Spaarndam

info@marcommunicatie.com

0654661998

 

KvK nummer: 68867972

BTW nummer: NL169662639B01