Over Marleen
Marleen Paping, communicatie en facebookmarketing

OVER MARLEEN


ENTHOUSIAST • GEDREVEN • PROFESSIONEEL


Ik ben Marleen Paping, de 'Mar' achter Mar.com, en de afgelopen 10 jaar ben ik werkzaam geweest in het communicatievak. Na een studie Media en Entertainment Management heb ik voor verschillende organisaties, voornamelijk in de publieke, culturele en erfgoedsector, de communicatie van uiteenlopende projecten mogen verzorgen. In mei 2017 heb ik de stap naar het ondernemschap gezet en is Mar.com geboren.


Ik ben enthousiast, gedreven en probeer altijd op een betrokken en professionele manier communciatievraagstukken te benaderen. Met veel plezier ben ik de afgelopen jaren verantwoordelijk geweest voor de online en offline communicatie van evenementen, festivals en projecten. Van concept tot uitvoering en van de volledige communicatie tot het verzorgen van bijvoorbeeld alleen de social media.


In de afgelopen jaren heb ik mij steeds meer gespecialiceerd in social mediamarketing. Veel ondernemers en culturele organisaties laten juist hier kansen liggen. Een strategische inzet van social media is tegenwoordig onmisbaar en ik help hier graag bij, zodat de inzet van social media meer oplevert dan alleen een paar leuke reacties.