Portfolio

LIKES


Bekijk hier aan welke opdrachten Mar.com heeft gewerkt en wat haar opdrachtgevers daarover zeiden.

Campagnebeeld 2019

Flamenco Biënnale NL 2019


Marketing & publieksonderzoek


Ondersteuning bij de online marketingwerkzaamheden, ontwikkelen van de merchandiseproducten, coördinatie film & fotografie tijdens het festival en het opzetten, uitvoeren en analyseren van het publieksonderzoek van de zevende Flamenco Biënnale Nederland. 

Cello Biënnale Amsterdam 2018


Marketing, communicatie & PR


Mar.com was in 2018 verantwoordelijk voor de volledige marketing, communicatie en PR van 's werelds grootste cellofestival in het Muziekgebouw & Bimhuis Amsterdam. Ruim 31.000 bezoekers genoten van 18 - 27 oktober van meer dan 90 concerten, voorstellingen, masterclasses en workshops door musici, ensembles en orkesten uit 27 landen.


BRAK! IJmuiden | Gemeente Velsen


Communicatie & organisatie placemaking events


In opdracht van gemeente Velsen verzorgt Mar.com in 2018 het activiteitenprogramma in BRAK! IJmuiden; het science center dat sinds 2018 stap voor stap groeit in het nieuwe kustdorp IJmuiden. Het activiteitenprogramma bestaat uit zowel publieksevenementen als activiteiten voor stakeholders, partners en het ambtelijk apparaat. 

Toekomst van Toen 2017 & 2018


Communicatie


In opdracht van Buro Zorro verzorgde Mar.com de online en offline communicatie voor het project Toekomst van Toen; website, social media, programmakaart, outdoor campagne, advertenties en perberichten moesten ervoor zorgen dat vijf Noord-Hollandse monumenten extra onder de aandacht werden gebracht bij de doelgroep en dat zij de monumenten met extra programmering op Open Monumentendag bezochten.